Fotografije za kampanju “Sladoled s emocijom” slastičarnice M&M

M&M obiteljska je slastičarnica obitelji Dumančić uz udružena znanja poznate slastičarke Elenore Rekeče, skrivena u zapadnom dijelu Zagreba (Rudeš). Uz bogatu ponudu torti za sve prilike; poput rođendana, krštenja, pričesti, krizmi i vjenčanja, tu su i razni kolači, te ono nama najbitnije – sladoledi s emocijom koji su se našli ispred našeg objektiva u svrhu medijske kampanje ali i za potrebe web shopa slastičarnice M&M.

Sladoledi s emocijom nude se u šest okusa; Kex Me Up s keksima i čokoladom, ili Cherry Me Up s vanilijom i trešnjama svidjet će se ljubiteljima kremastih okusa. Green Fit s bademima, pistacijom i limunom pravo je osvježenje, a ljubitelji čokolade doći će na svoje kad im žlice zarone u Dark Force od tamne čokolade. Hanči bananči slatki je trio čokolade, banane i karamele, a za one koji ne podnose gluten i šećer tu je Perfect Match.

Fotografiranje je odrađeno u kući Slavice Šagolj, koja je b ila zadužena za dekoriranje sladoleda, a gdje smo improvizirali studio. Fotografije su se, u sklopu promotivne kampanje, našle u brojnim hrvatskim gastro medijima poput 24Sata, Jolie.hr, Story, Journal, Ribafish, menu.hr, ChicitaGet4U.hr.