Otvorenje Dharma Instituta Ljepote

Dharma Institut ljepote, brend s 20-godišnjom tradicijom koja prati nove trendove te svojim klijentima omogućuje najbolju estetsku i kozmetološku ponudu na jednom mjestu, otvorio je vrata na novoj adresi u Maksimirskoj 103. Povodom otvorenja novog, glamuroznog prostora, okupila su se mnoga poznata lica među kojima je bila i glumica Barbara Vicković, ujedno i ambasadorica Dharma Instituta. Voditelj eventa je bio Davor Garić, a nastupili su Sanja i Neda Parmać u pratnji Elvisa Sršena Noe te operna diva Antonella Malis.

Na druženju u ovom ekskluzivnom prostoru uz slasne delicije chefa Siniše Škendera i cateringa KUKI, našli su se i novinarka Ivana Šundov, model Elena Dizdar, poduzetnica i bivša miss turizma Ivančica Pahor, dizajnerica Ivana Jurić, blogerica Barbara Repe i mnog drugi. Zadatak je bio prenjeti veselu atmosferu događaja i fotografijama popratiti glazbeni i gastronomski program te snimiti pojedinačne i grupne portrete gostiju.

Fotografije ovog eventa našle su se u sklopu objava na nekoliko istaknutih portala kao što su Večernji list, She.hr, Ordinacija.hr, Ljepota i Zdravlje