Korkyra Jewelry

Kokryra Jewlery elegantan je i moderan brend ručno izrađenog nakita. U samo nekoliko godina postali su sinonim za pažljivu izradu i eleganciju, a zagrebačka dizajnerica Selma Kapetanović kreativnošću i vještinama ne poznaje granice. Nakit od raznih prirodnih materijala (maslinovo drvo, koralji, brački kamen) kao i od metala, stakla, kože i tkanine na svakoj ženi, bez obzira na dob i stilske odrednice zabljesnuti će u punom sjaju. Selma se pri izradi nakita služi efektnim tehnikama kao što su soutache i keranje (poseban način izrade čipke), a raznovrsnošću u vizualnom i u tehničkom smislu nema ograničenja.

Svaki komad Korkyra nakita poseban je i čeka na svoju posebnu vlasnicu, a samim time on je više od nakita. Intriga, strast i ljubav na prvi pogled ono je što je bio naš zadatak i što smo fotografijama htjeli predočiti. Korkyra nakit idealan je za sve prigode, pa čak i za neka mjesta gdje biste ga najmanje očekivali, poput glamuroznih spa centara. Vatrena boja kose modela tako je savršeno iskombinirana s pastelno vatrenom bojom nakita, a mozaičko dno bazena savršeno se nadograđuje na samu teksturu i oblik ogrlice.

Pažljivo birana tamna odjeća s decentnom koloritnom teksturom u skladu je s bojama ogrlice, a spa ležaljka i ručnici čestom bjelinom pružaju jarko crvenoj ogrlici da zasjaji punim sjajem. Fini cheesecake, birano voće, cvijeće i ohlađeno vino nenametljivo pridonose osjećaju glamura, a klasična, crna haljina s čipkom idealna je za klasičnu kombinaciju ogrlice i narukvice od crvenog koralja. Jedna od fotografija sa seta izabrana je da bude naslovna stranica glamuroznog Jet Set magazina.


VRSTA PROJEKTA

Modne fotografije nakita

MODEL / MUAH / STYLE

Greta Gardner

LOKACIJA

Snimanje u interijeru – Hotel Royal Airport, Velika Gorica

DATUM

Veljača 2018.