Hotel Atrium

Hotel Atrium je zahtjevan i kompleksan projekt u mnogo segmenata. Naime, radi se o hotelu najveće kategorije, koji je krenuo u proces rebrendiranja i osvježavanja imidža. Naše fotografije, koje su poslužile za nove web stranice, kataloge, prezentaciju na booking platformama, press komunikaciju i društvene mreže zahtijevale su najveću kvalitetu izvedbe i obraćanje pažnje na svaki detalj.

Kako smo trebali u kratkom roku isporučiti više stotina vrlo zahtjevnih fotografija, sami proces pripreme i dogovora trajao je nekoliko tjedana, kakao bi se na samom fotografiranju omogućili svi potrebni elementi (luksuzni automobil, vjenčanica, luksuzne robne marke, cvjetni aranžmani i sl.), dok je fotografiranje trajalo punih tjedan dana. Pritom su se fotografirali svi elementi hotela; od podzemne garaže, preko lobbya, spa centra, konferencijskog centra, restorana, kuhinje, hodnika, bazena, soba, apartmana, bara, pa sve do pročelja hotela i hotelskog casina. Pri fotografiranju koristili smo i modele kao mladence, kao goste na recepciji, u bazenu, casinu na masaži itd., a tijekom cijelog procesa bilo je važno i da je vrijeme idealno, bez obzira što smo koristili studijsku rasvjetu. Naime, sunčano i vedro, odnosno poluoblačno (idealno) vrijeme nikakva rasvjeta ne može valjano zamijeniti.

Osim modela i interijera veliki izazov bilo je fotografiranje hrane, od posluživanja doručka, pa do finih slastica. Još jedan veliki izazov tijekom snimanja bila je diskrecija, izbjegavanje ometanja gostiju i nenametljivost, odnosno nevidljivost tijekom cijelog procesa. Fotografije ispostavljene klijentu koriste se već više godina, što potvrđuje njihovu uspješnu svrhovitost.


VRSTA PROJEKTA

Fotografiranje interijera, hrane i osoblja hotela

LOKACIJA

Hotel Atrium, Split

DATUM

Travanj 2017.