info@rhinocerosmedia.hr
Zagreb, Croatia
+385 99 4186308

Fotografija

Usluge fotografiranja

Fotografske usluge Rhinoceros Media obuhvaćaju određenu grupaciju usluge koja se najčešće koristi u poslovnom svijetu i koje podrazumijevaju vještinu terenskog i studijskog rada.

Specijalizirani smo za fotografiranje interijera te iza sebe imamo mnoštvo odrađenih projekata iz tog područja, od fotografiranja kompletnih objekata poput hotela do manjih prostora poput restorana, apartmana i studio apartmana. Svaki prostor ima određene zahtjeve te je kod svakog potreban različiti pristup. Manje prostore potrebno je prikazati što realističnije, ali i obuhvatiti što više njihove površine na fotografiji, no na pravi način, kako se ne bi dobio dojam skučenosti prostora. Studio apartmani u istoj prostoriji imaju sadržane sve elemente poput prostora za spavanje, pripremanje hrane, jedenje te dnevni prostor pa je u takvim prostorima potrebno što vjerodostojnije dočarati odnose različitih elemenata kako bi se preko fotografije što bolje stekao dojam rasporeda u prostoru.

Fotografiranje većih objekata poput hotela, ali i manjih kao što su restorani, gotovo uvijek uključuje i ostale vrste fotografije poput fotografiranja osoblja i hrane. Pošto se dugi niz godina bavimo i fotografiranjem portreta kako za potrebe magazina Playboy i Jet set, tako i za osobne ili poslovne potrebe klijenata, imamo iza sebe velik broj snimljenih korporativnih i ležernih portreta. Mnogobrojne suradnje s restoranima, donijele su nam i mnogo zadovoljnih klijenata iz područja fotografije hrane, kod koje je najbitnije da hrana na fotografiji izgleda neobično privlačno te se “proda” onome kome je namijenjena.

Dugi niz godina surađujemo s nekoliko modnih brendova te s nizom modela za koje snimamo modne fotografije u interijeru i eksterijeru ali i studijski na čistoj pozadini. Za brendove snimamo produkt fotografije odječe na modelu ili samo proizvod na čistoj pozadini. Između ostalog, na području produkt fotografije radmo i sa tvrtkom Lesnina XXXL na studijskom snimanju njihovih proizvoda, od malih proizvoda poput kupaonske galanterije, posteljine i sobnih dekoracija do velikih i zahtjevnijih objekata, od komada namještaja do madraca. Bavimo se i snimanjem većih i manjih evenata poput prezentacija, press konferencija, koncerata i festivala, ali i privatnih evenata. Među našim projektima nalaze se prezentacije Julius Meinl kave, festivali Ilica QArt i Ljeto na Zrinjevcu, te niz suradnji s Dallas Recordsom na koncertima njihovih izvođača i manjih klupskih evenata.

Kako biste saznali detalje o našim uslugama creative writinga, kliknite na kategoriju koja vas zanima: