info@rhinocerosmedia.hr
Zagreb, Croatia
+385 99 4186308

About

O nama

Slijediti trendove, pomicati granice, poštivati klasiku - Rhinoceros Media svojim fotografskim, dizajnerskim i vještinama kreativnog pisanja vjerno slijedi te tri smjernice.

Sitne stvari čine veliku razliku, u mnogo slučajeva presudnu. Bilo da je to odabir perfektne nijanse ili palete boja u grafičkom dizajnu, bilo da je to odabir kadra i pravog trenutka u okidanju fotografije. Ponekad i potpuni amater može napraviti čuda. Međutim, uz visoko obrazovanje i pravilnu primjenu znanja nastaju klasici, a ujedno se stalno pomiču standardi. Rhinoceros Media ponosno slijedi najnovije standarde i ujedno sudjeluje u pomicanju granica. Uz vrhunsku opremu i iskusne profesionalce ne zaustavljamo se samo na vizualnom aspektu. Copywriting, content writing, PR i ghost writing naše su usluge, koje će vaš brend osnažiti i dati mu potpuno novu dimenziju.

Iza svakog djela stoji neko ime. Moje ime je Violeta Juras, a Rhinoceros Media moja je vizija i interpretacija vrhunske usluge temeljene na iskustvu i obrazovanju. Magistra sam grafičkog dizajna na Grafičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (magistrirala 2012.) i profesionalni fotograf s desetogodišnjim iskustvom. Kroz rad s renomiranim brendovima svjetskog i regionalnog ranga imala sam priliku usavršavati svoje vještine. Ljubav prema fotografiji, eleganciji, klasici, skladnosti i čistoći forme ono je što karakterizira moj rad i opus, a korištenje fotografija u dizajnerske svrhe moj posao grafičkog i web dizajnera čini potpuno organskim i unikatnim.

Skupa sa timom svojih stalnih suradnika, vrhunskih profesionalaca u svojemu poslu s radošću prihvaćam sve izazove izrade najzahtjevnijih produkt fotografija, fotografija hrane, interijera, eksterijera, evenata, korporativne fotografije, portreta, modne fotografije, fotografije s modelima za razne promotivne kampanje i web shopove, a kao posebnu specijalnost navela bih ciljane social media high class life style fotografije za potrebe optimiziranja, razvijanja i prezentacije brendova i pojedinaca putem društvenih mreža.

Rinocheros tim spreman je izraditi, održavati i rapidno razvijati vaše web stranice i društvene mreže, a ono čime se posebno ponosimo je potpuna neovisnost u copy writingu i content writingu. Želite li da i vaš proizvod, brend, usluga, event ili kampanja imaju vrhunske opise, tekstove najava, PR priopćenja i objave, pozivnice, marketinške dopise i 'native' tekstove koje drže pozornost do samog kraja obratite se Stjepanu, našem stručnjaku za pisanu riječ i uživajte u rezultatima. Također, želite li raditi na nečijoj biografiji, autobiografiji, monografiji, napisati neku stručnu knjigu, roman ili scenarij; imate ideju, no ne znate je staviti na papir Rhinoceros Media je jedan od rijetkih ghost writing servisa u ovom dijelu Europe. Mi pišemo za vas uz ugovorno prosljeđivanje svih autorskih prava i potraživanja nakon isplate ghost writing usluge.